avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cum trebuie procedat pentru concediu de maternitate??
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cum trebuie procedat pentru concediu de maternitate??

buna ziua , eu si viitoarea mea sotie ne am hotarat a ne casatori in luna mai acestui an , ea a ramas gravida in decembrie anul trecut , dansa detine o interprindere individuala cu un profit de 6000 ron aproximativ anual,. eu sunt recent venit acasa din strainatate si sunt angajat din luna ianuarie a acestui an cu o pauza intre strainatate si angajare de 2 luni si 4 zile , intrebarea mea este ::: in ce fel de concediu de maternitate se/ne incadram unul dintre noi ?? si cum trebuie de procedat ?? multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 25 Ianuarie 2019
Sotia are contract de asigurare incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru plata contributiei pentru asigurarea pentru concedii și indemnizații în cota de 1% ?

Care este data de nastere a copilului ?

Inainte de a va angaja in tara,sotul unde a lucrat ?
buna ziua , sotia nu are contributia platita de 1% , eu am lucrat legal in irlanda 5 ani de zile iar data nasteri copilului va fi undeva spre sfarsitul luni august . va multumesc si astept raspunsul dv !
wooow ce frumos , toti sunt avocati , juristi etc , etc .... iar nimeni nu e instare sa iti dea un raspuns !!!! ce mai site .... si ce mai oameni ........
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
bogdancarmen2018 a scris:

wooow ce frumos , toti sunt avocati , juristi etc , etc .... iar nimeni nu e instare sa iti dea un raspuns !!!! ce mai site .... si ce mai oameni ........

Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră .

Din pacate ,la astfel de postari , eu unul nu va mai raspund in topic ... asteptati poate cineva va va da raspunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tata - indemnizatie de crestere a copilului cu venituri din strainatate DenisaZR08 DenisaZR08 Buna ziua, As dorii sa intreb daca ati putea sa ma ghidati cu cateva informatii in legatura cu Indemnizatia de crestere a copilului cu venituri din ... (vezi toată discuția)
Coasigurat in sistemul public de sanatate lorelena1306 lorelena1306 Am 27 ani si sunt studenta. Am aflat ca peste 26 ani, nu mai sunt asigurata la Casa de Asigurari de sanatate. Eu am lucrat anul trecut, 2011, din iunie, pana ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mihaelacristea09 mihaelacristea09 1 problema: O persoana (barbat) a lucrat cel putin 3 ani la o firma cu contract de munca, ( postul s-a desfiintat) si acum s-a angajat la alta firma dupa 2-3 ... (vezi toată discuția)