avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperarea debitelor provenind din drepturi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperarea debitelor provenind din drepturi necuvenite

am primit o somatie reteritor la recuperarea debitelor din sume necuvenite adica indemnizatie ccopil concomitent cu venit.Am mers la finante si mi-a dat un angajament de plata sa esalonez lunar suma aprox (150 milioane vechi].Mi-a spus ca aceasta nu ar avea penalizari dar nu a stiut legea ma intreb daca chiar nu se aplica penalizari la aceasta suma daca o esalonez pe sa zicem 3 ani?care este baza legala ca nu as vrea sa o lungesc ca apoi sa mai am cateva zeci de milioane penalizariu
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:48, 14 Noiembrie 2013
aici nu raspunde nimeni?va rog? se aplica penalizari la sumele recuperate din debitele provenind din drepturi necuvenite dac aesalonez plata/?
Doamna, puteti intreba pe cale oficiala la instituatia care v-a somat, depuneti petitia, luati nr de inregistrare si asteptati raspunsul ca vine in 30 de zile, max 45.
Puteti semna angajamentul si apoi functie de raspunsul lor ii dati mai devreme sau asa cum v-ati inteles.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator
Nu semnati niciun angajament pana nu primiti raspunsul oficial, sa nu faceti greseli si sa va para rau.

Este posibil ca sa va fi trimis somatie aiurea, pentru ca si eu stiu pe cineva care este somata sa restituie indemnizatia pentru copil pe motiv ca a avut venituri, dar veniturile pe care le-a obtinut nu au fost de natura salariala si a facut greseala sa isi ia angajament de plata si acuma si-a complicat situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasari necuvenite in timpul pensiei anticipate MarcuCelcuArcu MarcuCelcuArcu Buna ziua, In 2012, mama a fost pensionata anticipat, primind decizia de pensionare cu suma de bani pe care trebuie sa o incaseze lunar, dupa scaderea celor ... (vezi toată discuția)
Restante si penalizari Alinutza37 Alinutza37 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in a ma lamuri cu situatia in care ma aflu. Am datorie la Asociatie in cuantum de debit 6000 lei si penalitatile sunt 4750. Am ... (vezi toată discuția)
Datorie apanova ContSters134265 ContSters134265 In luna iulie 2007, lucratori ai APANOVA au venit la bloc si au schimbat contorul de apa rece, in lipsa unui delegat al asociatiei. Ulterior, a instiinta ... (vezi toată discuția)