costin27 a scris:
..ea pleaca cu copil, dupa numai 1,5 luni, ajung in situatia de chemat salvare 112 si de a interna copilul la spital in stare destul de grava 40 temp. cu viroza, rinichi marit si analize sange nu prea bune, motivand ca de la gradinita ar fi tinut educatoarea geamul deschis cu toate ca nu se ajunge la asa ceva de la un simplu geam mai ales ca din 20 copii , al meu fiind singurul care a ajuns in aceasta situatie...asta ca am avut inspiratia de a merge cu ea impreuna cu copilul la gradinita si afland intamplator ca cu o seara inainte avusese 39 temp....la insistentele mele si ale medicului de gradinita am ramas impreuna cu copilul la domiciliul conjugal urmand ca ea sa-l ia dupa serviciu....acum copilul este intr-o stare mai buna, urmare a ingrijirilor medicale.....si in continuare refuzand sa revina in domiciliul conjugal cu copilul....cum pot folosii asta in instanta....si in ce masura ma ajuta la obtinerea custodiei ? ce acte ar trebuii sa obtin de la spital ? si cum ma ajuta plata tuturor cheltuielilor.....pt. ca asistentele elibereaza chitanta pe numele copilului....
incercati sa faceti o actiune de reancredintare a minorului.
poate aveti martori la cele ce s-au intamplat, in acest caz s-ar putea sa aveti sanse sa va fie incredintat.
av.m.vasilescu