avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport temporar expirat la copii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport temporar expirat la copii

Buna seara. As vrea sa stiu si eu daca e posibil sa plec dintr-o tara europeana (Cipru) inapoi in Romania avand in vedere ca pasapoartele copiilor au expirat in aprilie.Se poate sau trebuie sa fac pasapoartele. mentionez ca am cumparat deja biletele. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: zubilik , utilizator 19:17, 12 Noiembrie 2013
Nu puteti calatori cu copiii asa.
Trebuie sa le faceti alte pasapoarte la consulat, daca aveti timp (dureaza cam 30 de zile si costa 100 euro) sau sa le faceti titluri de calatorie care costa 65 de euro, se elibereaza in aceeasi zi dar sunt valabile numai pentru venirea in tara.
Ca sa iesiti din nou va trebui desigur sa le faceti pasapoarte.

Aveti aici datele de contact de la sectia consulara:
[ link extern ]
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acte are nevoie un minor nascut in franta (din doi parinti romani),nerecunoscut la ambasada romaniei,pt a putea calatori in romania si a se intoarce inapoi in franta? Carmen210181 Carmen210181 Buna ziua! Sunt mama a trei copii nascuti in Franta din doi parinti romani,necasatoriti.Singurele acte de care dispun copiii mei in varsta de 8,7 respectiv 6 ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)
O intrebare - cum pot calatori cu minori in afara granitelor? Subti Subti Buna locuiesc in franta si am o fetita de o luna .Are certificat de nastere francez ieu am acte de rominia cu mama sa .Daca vreau sa vini in rominia cu cea ... (vezi toată discuția)