avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM perioada determinata in nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM perioada determinata in nedeterminata

Am un salariat care are CIM perioada determinata de 3 luni din data de 14.08.2013-14.11.2013.Actul aditional pentru perioada nedeterminata il transmit in revisal in data de 14.11.2013 sau in data de 15.11.2013 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 13 Noiembrie 2013
Modificarea duratei c.i.m. se completeaza si se transmite in REVISAL in termen de 19 zile lucratoare incepand cu data de 14.11.2013.
MULTUMESC FRUMOS!
:)Eu doream sa stiu mai precis daca in data de 14.11.2013 pot transmite actul aditional.Acum am inteles-pot transmite.
Da, il puteti transmite la data respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Radu Aura Radu Aura Rog lamuriri pentru urmatoarea speta: CIM-ul pe perioada determinata a unui salariat va expira la data de 25.10.2013 dupa 36 luni. Se poate incheia un alt ... (vezi toată discuția)
Prelungire durata contract de munca svisarinescu svisarinescu Buna ziua, In cazul in care am un angajat cu contract pe perioada determinata ( data expirarii 29.06.2017) si se doreste prelungirea acestuia pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Un salariat are un CIM pe durata determinate pana la data de 25.06.2014. Se doreste continuarea activitatii, in continuare, pe durata nedeterminata. Este ... (vezi toată discuția)