avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate credit in timpul somajului
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate credit in timpul somajului

Buna ziua,
Daca am rate de credit si am intrat in somaj, se suporta ceva de catre AJOFM?
Stie cineva cadrl legal si care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmez?
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:51, 14 Noiembrie 2013
Buna ziua!
Solicitati bancii careia ii datorati banii o reesalonare in functie de perspectivele pe care le aveti.
se suporta ceva de catre AJOFM?

Da, somajul !
Daca aveati un credit cu asigurare pentru somaj, platea banca, dar asa o sa platiti dumneavoastra, pentru ca AJOFM este obligata sa va plateasca doar somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz comunicare in scris cristi.a cristi.a Buna ziua, Datorita unor probleme financiare sunt in intarziere cu plata datoriilor pentru un credit. Intarzieri inseamna 8 rate, iat probleme financiare ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua!Problema mea este urmatoarea:am un credit de nevoi personale pentru care nu am mai platit rate de un an de zile(nu conteaza motivul)si acum cateva ... (vezi toată discuția)
Rate credit neplatite-consecinte? mdcafter mdcafter Buna ziua... Tatal meu are doua imprumuturi... unu este la [BANCA1] (este cu el la zi),iar altu este la [BANCA2] (nu la mai platit de 3 luni) asta de la ... (vezi toată discuția)