avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit de nevoi personale

Buna ziua!Problema mea este urmatoarea:am un credit de nevoi personale pentru care nu am mai platit rate de un an de zile(nu conteaza motivul)si acum cateva zile mi-a venit ordin de executare silita.Eu mai am inca doua credite la doua banci diferite dar aici sunt cu ratele la zi.Intrebarea mea este urmatoarea:este posibil sa-mi puna poprire pe aceste conturi prin care platesc ratele la acele doua banci?Daca da,atunci cum pot plati incontinuare ratele?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 14:42, 15 Noiembrie 2013
Din pacate, raspunsul este DA! Va fi detonatorul avalansei. Nu veti putea onora celelate obligatii si ceilalti vor proceda ca primul si va fi un blocaj total. Solutia: incercati sa reesalonati datoriile cu primul creditor sa nu va blocheze conturile. Dupa care si cu ceilalti doi, astfel incit suma ce o puteti suporta sa fie impartita la toti creditorii pentru ca nici-unul sa nu uzeze de executare silita.
Din pacate raspunsul este DA se poate popri toate conturile deschise pe numele dumneavoastra, din cate am intalnit fiecare banca vede prioritar recuperarea propriilor sume in defavoarea POPRIRILOR dar trebuie urmarit ca banii sa fie bine distribuiti si sa fie in cont in data scadenta ratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont sfr sfr As dori o informatie despre cum se procedeaza in urmatoarea situatie: sunt codebitor la un credit pentru nevoi personale contractat de sotia mea. La randul meu ... (vezi toată discuția)
Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)