avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare Adresa de la Judecatoria sectorului 2
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare Adresa de la Judecatoria sectorului 2

Buna ziua,am primit o comunicare adresa de la Judecatoria sectorului 2 prin care mi se cere sa comunic numele si adresa martorului intr-o plangere contraventionala. Motivul,mi s-a luat permisul acum 8 luni pt.ca am mers pe linia de tramvai (permis suspendat 60zile),am scos certificat de grefa si mi-am recuperat permisul.
Intrebarea mea este cum formulez foaia pe care trebuie sa o trimit de la posta catre Judecatorie in care sa comunic numele si adresa martorului?
Daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pustanu87 , utilizator 13:43, 13 Noiembrie 2013
Buna ziua.
Formulati o precizare in care indicati cu subiect si predicat ceea ce vi sa solicitat de catre instanta de judecata.
In masura in care nu veti face acest lucru, cel mai probabil veti fi decazut din dreptul de a mai administra acest probatoriu.
Ca si model va ghidati dupa, adresa de instiintare primita de dumneavoastra, ori cererea de chemare in judecata.
judecatoriei sect2
dosar nr.../.....
Domnule Presdinte
ref. adresa nr..../......va aduc la cunostinta ca numele si adresa martorului solicitate in dosar....sunt urmatoarele:...
data. semnatura.
cam asa :)
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului de conducere Gicu2988 Gicu2988 Salutare, acum doua zile traversind prin România din RM spre Italia, la iesire din România mi sa suspendat permisul pe 30+15 zile , traversind linia continua ... (vezi toată discuția)
Plangere proces verbal (depasire pe linia continua) ciupyk ciupyk In cazul in care mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru depasire pe linia continua deoarece carosabilul era acoperit cu zapada si nu am observat ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis - depasire pe linie continua crashmx crashmx buna ziua, in urma cu 2 zile mi-a fost suspendat permisul pt depasire pe linie continua. am semnat PV si nu am trecut nimic la obiectiuni. de asemeni PV a ... (vezi toată discuția)