avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare pamint
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare pamint

sunt cetatean bulgar si strabunicul meu nascut in 1870 si decedat in 1951 a avut 2300 ha in Tsarichino-Balchik,am cautat documentele pentru recuperarea pamintului in Sofia si mi s-a spus ca ele sunt la Bucuresti,as vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez si care sunt pasii de urmat,va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:46, 13 Noiembrie 2013
Balcicul a revenit la Bulgaria in 1940. Deci exproprierea abuziva a fost facuta de statul bulgar, in Bulgaria va veti judeca. Trebuie sa vedeti exact ce acte aveti nevoie pentru ca noi nu cunoastem decat ce ar trebui in Romania si s-ar putea sa aveti surprize.

Pe scurt : pasul 1 e sa spuneti exact ce acte va trebuie
De la Arhivele Nationale Bucuresti.

Tel. : 021/303 70 80

[ link extern ]

In partea de jos a primei pagini veti regasi o rubrica cu "Intrebari frecvente".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru comuna suburbana colentina luticus luticus In arhiva familiei s-a identificat o sentinta din anul 1946 in care se specifica faptul ca in urma defunctului a ramas in masa succesorala si suprafata de 1000 ... (vezi toată discuția)
Recuperare date angajare netrecuta in carnetul de munca - perioada lucrata in 1976. funda ioana funda ioana In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti. Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren aflat in alta tara Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Doresc sa aflu si eu cateva pareri de la oameni avizati referitor la o mostenire de la un strabunic de-al meu care a fost mosier(cred eu) in ... (vezi toată discuția)