avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stalpi de curent electric pe teren privat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stalpi de curent electric pe teren privat

Am trei stalpi de curent electric pe terenul meu,retrocedat dupa revolutie (2004)si care ma incurca in utilizarea terenului.Pot sa cer mutarea de pe terenul meu sau sa-mi plateasca chirie ?
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 16:57, 13 Noiembrie 2013
Ma intereseaza si pe mine acest subiect. Pe terenul nostru exista un stalp de curent. Suntem intr-un cartier de case, dar terenul nostru nu are constructie deocamdata. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stalpi inalta tensiune pe teren M9M M9M Buna ziua, Locuiesc intr'un cartier de case, la casa, terneul in cauza este mostenire. Pe o parte din acest teren se afla 2 stalpi de curent - unul langa ... (vezi toată discuția)
Stalp de curent pe proprietatea mea mariussyca mariussyca Buna ziua . Am cumparat o parcela de teren unde doresc sa construiesc o casa.Problema mea este ca pe acest teren se afla un stalp de curent ( monofazic ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am un stâlp de înaltă tens.pe terenul meu.extravilan ... olga2011 olga2011 Buna ziua.am un stâlp de înaltă tens.pe terenul meu.extravilan in jud.cluj cu titlu de propr.mostenit din 2004.as putea cere despăgubiri pentru lipsa de ... (vezi toată discuția)