avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din Carrefour - Ajutati-ma va rog !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din Carrefour - Ajutati-ma va rog !

Buna ziua tuturor!
Am 36 ani , barbat , si am facut cea mai mare greseala din viata mea , am furat (ce urat suna cuvantul asta) ,(nu stiu de ce am facut asa ceva ) ,un bec de 28 lei , pe care l-au gasit asupra mea .Am semnat un formular de recuperarea prejudiciului care a fost completat dupa buletin si codul de bare al becului, am achitat becul la 28 lei, bonul a ramas la ei,mu mi-au dat copie dupa el , nu au chemat politia fiind fricos extrem am fost la un pas de lesin , mi-au dat lacrimile de necazul in care m-am bagat , eu nu am mai facut asa ceva niciodata si asta fiind si ultima cand se intampla asa ceva, dovada ca aveam bon fiscal pe mancarea cumparata de la ei si pe 2 neoane cumparate de la Bricostore. Am spus ca poate sa faca ce vrea cu mine ,oricum ma tot amenintau cu bataie , deoarece sunt cu mai multe boli (am 1.60 si 38 kilograme) , tremuram intruna , trebuie sa fac o operatie de vezica urinara cu sanse de reusita 30%, servici nu mai am de peste un an , nu mai deloc incredere in mine , am inceput de ulcer gastric, iau pastile (antibiotice) si de spasmofile , am sindrom hipoanabolic idiopatic (slabesc din an in an ) , simt ca sunt terminat , depresiv sunt . Nici nu mai am curaj sa intru in magazine , ma blochez cand vad politie pe strada , paza in magazine , nu mai reusesc sa trec de frica asta ca nu mai apuc ziua de maine la mine in casa , ce a fost in capul meu sa fac asa ceva ????
Cei de la Carrefour au spus ca acel formular de prejudiciu ramane la ei si ma baga in baza de date a lor si ei nu-mi interzic accesul in magazin , dar acum chiar ca mi-e frica de ei sa nu-mi inventeze vreodata ceva sa ma bage la inchisoare. Vreau sa stiu daca ei nechemand politia , aceasta ii obliga pe ei sa declare fapta mea sa caute in baza lor de date si sa se faca dosarul din oficiu. Nu mai dorm , nu mai stau in casa de frica politie ca vine sa ma ia ,nu stiu cand vine, am serioase ganduri de suicid si din ce in ce mai des . Ajutati-ma cu orice informatie rela utila, sfat , sunt disperat , e prima data in viata mea cand patesc asa ceva !!!
Va multumesc tuturor .
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
ContSters305641, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 02:20, 14 Noiembrie 2013
Eu cred că nu aveți motive pentru aceste temeri.Stați liniștit și nu mai faceți așa ceva, pentru că, dacă ar fi dorit, ar fi chemat încă de atunci poliția. Probabil că de data aceasta v-au înțeles și v-au iertat.
Multumesc mult pentru incurajare , dar frica mea e daca politia obligandu-i pe ei sa le arate baza lor de date se autosesiseaza, sunt innebunit de frica .Multumesc inca o data pentru promptitudine.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2013
ContSters305641, utilizator
Nu are cum să afle poliția despre așa un caz minor.Dacă cei de la magazin nu depun plângere, nu se va afla despre incident.
Multumesc mult , mult de tot pentru amabilitatea Dvs.
Magazinul nu a facut atunci plangere ,dar se pot razgandi in timp? o sa stau cu frica asta ani intregi pana se prescrie ? Am numai ganduri negre.
Adica au datele mele si daca fac disparut bonul , eu cum mai dovedesc ca am achitat paguba ?Oricum nenorocitul ala de bec l-am aruncat .
Trebuia sa insist sa cer o copie dupa el ? de frica nici nu mai stiam cum ma cheama dar ce sa mai si cer ceva ...Mi-au spus atunci ca sa nu se mai repete ca nu mai sunt intelegatori , asta ar insemna ca ei m-au iertat acum ?
simt ca innebunesc :(
Va multumesc si ma scuzati daca v-ati pierdut timpul cu problemele mele .
Stai liniștit. Dacă era să fie era pe loc. Nu mai au ce face după. Și chiar dacă ar face, pe camera video se vede că ai și plătit paguba. Nu se complică ei pentru 28 de lei să fie purtați toată ziua pe la judecată. Ei și-au primit banii, ce interes au ei acuma să umble să îți facă zile negre? Pierde timpul și banii cu avocați. Stai liniștit, lumea nu e chiar așa rea. Mai ales că s-a văzut că îți regreți fapta. Și oamenii au suflet câteodata:)

Alte discuții în legătură

Furt din magazin in anglia Andreimarinescu Andreimarinescu Am intrat împreuna cu un prieten intrun magazin pe nume tk MAX din Anglia m am uitat la mai multe produse si m am oprit la standul cu portofele unde am ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal eronat doar in privinta produsului, amenintari din partea clientului aura19731991 aura19731991 buna seara.muncesc in comert .azi a venit un client care a cumparat un produs.fara sa vreau i am batut pe bon in loc de ceafa ca el asta a cumparat ... (vezi toată discuția)