Buna ziua tuturor!
Am 36 ani , barbat , si am facut cea mai mare greseala din viata mea , am furat (ce urat suna cuvantul asta) ,(nu stiu de ce am facut asa ceva ) ,un bec de 28 lei , pe care l-au gasit asupra mea .Am semnat un formular de recuperarea prejudiciului care a fost completat dupa buletin si codul de bare al becului, am achitat becul la 28 lei, bonul a ramas la ei,mu mi-au dat copie dupa el , nu au chemat politia fiind fricos extrem am fost la un pas de lesin , mi-au dat lacrimile de necazul in care m-am bagat , eu nu am mai facut asa ceva niciodata si asta fiind si ultima cand se intampla asa ceva, dovada ca aveam bon fiscal pe mancarea cumparata de la ei si pe 2 neoane cumparate de la Bricostore. Am spus ca poate sa faca ce vrea cu mine ,oricum ma tot amenintau cu bataie , deoarece sunt cu mai multe boli (am 1.60 si 38 kilograme) , tremuram intruna , trebuie sa fac o operatie de vezica urinara cu sanse de reusita 30%, servici nu mai am de peste un an , nu mai deloc incredere in mine , am inceput de ulcer gastric, iau pastile (antibiotice) si de spasmofile , am sindrom hipoanabolic idiopatic (slabesc din an in an ) , simt ca sunt terminat , depresiv sunt . Nici nu mai am curaj sa intru in magazine , ma blochez cand vad politie pe strada , paza in magazine , nu mai reusesc sa trec de frica asta ca nu mai apuc ziua de maine la mine in casa , ce a fost in capul meu sa fac asa ceva ????
Cei de la Carrefour au spus ca acel formular de prejudiciu ramane la ei si ma baga in baza de date a lor si ei nu-mi interzic accesul in magazin , dar acum chiar ca mi-e frica de ei sa nu-mi inventeze vreodata ceva sa ma bage la inchisoare. Vreau sa stiu daca ei nechemand politia , aceasta ii obliga pe ei sa declare fapta mea sa caute in baza lor de date si sa se faca dosarul din oficiu. Nu mai dorm , nu mai stau in casa de frica politie ca vine sa ma ia ,nu stiu cand vine, am serioase ganduri de suicid si din ce in ce mai des . Ajutati-ma cu orice informatie rela utila, sfat , sunt disperat , e prima data in viata mea cand patesc asa ceva !!!
Va multumesc tuturor .
Cel mai recent răspuns:
cosmintt26 , utilizator
02:20, 14 Noiembrie 2013