avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporul de dispozitiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporul de dispozitiv

În urma controlului efectuat de către Camera de conturi aceştia au stabilit că am beneficiat de sporul de sispozitiv nelegal (deşi aveam o hotărâre definitivă şi irevocabilă ) şi drept urmare ne-a pus să restituim banii primiţi ca încasaţi necuvenit .
În acest sens s-a emis o dispoziţie de primar prin care ni s-a imputat acea sumă dar s-a şi sistat plata acestui spor. Avem acum pe rol o acţiune pentru anularea acestei dispoziţii.
Întrebare: Până la soluţionarea de către Instanţă a acestei contestaţii este normal să ni se oprească atât suma imputată de către Camera de conturi cît şi sporul de dispozitiv câştigat în instanţă? Vă mulţumesc!:))
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 13 Noiembrie 2013
Trebuia sa solicitati si suspendarea actului administrativ prin care s-a dispus sistarea platii sporului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dispozitie de imputare spor conditii vatamatoare functionar public europe europe In data de 11.04.2014 a fost intocmit Raportul de audit a Curtii de Conturi. In data de 08.05.2014 a fost emisa Decizia Curtii de Conturi,primita la UAT in ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de imputare marianamailat marianamailat Buna ziua In luna iulie 2014 am primit o dispozitie de imputare a drepturilor salariale incasate necuvenit in perioada 01.07.2011-30.06.2014 emisa in baza ... (vezi toată discuția)
Prima de pasti luata inapoi!!!! nicoleta2007 nicoleta2007 Buna ziua, as avea si eu o intrebare foarte importanta. Poate mai sunt si alte persoane care au fost in aceeasi situatie cu mine. Sunt angajata ca functionar ... (vezi toată discuția)