avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... redeschidere dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

redeschidere dosar

In anul 1999 am fost acuzat de o firma cu capital majoritar de stat eu fiind angajat ca barman gestionar de delapidare si neglijenta in serviciu in urma unor inventare dupa mai multe anchete facute de politia economica care vroia sa ma vada dupa gratii dosarul a ajuns la politia cercetare penala apoi la un procuror .Am facut o expertiza contabila si o contra expertiza si am fost scos de sub urmarire penala si declarat nevinovat .la vremea respectiva am vandut o garsoniera ptr a avea bani de expertize si drumuri la politie si procuratura deci am cheltuit cam 19 milioane si am ramas fara bani.intrebarea pot redeschide dosarul acela ptr a cere daune materiale si morale ptr ca am facut la vremea respectiva o depresie asociata cu axietate care si acum iau medicamente.stiu au tecut aproape14 ani dar atunci nu mai aveam bani ptr ai da eu in judecata acum am.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Gestiune frauduloasa? Borza Borza Buna Am urmatoarea speta: Societate comerciala S.R.L. cu 2 asociati. Unul din asociati detine 90% iar celalalt 10%. Asociatul care detine 10% este numit ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma sfatuiti mom mom Sunt inculpat intr-un proces penal din 2005. Am avut pana acum 4 avocati care nu si-au facut mai deloc treaba, dar banii mi i-au luat. Dosarul s-a intors in ... (vezi toată discuția)
Procedura penala maryanro maryanro Buna ziua, Am si o speta, intr-un dosar de delapidare si evaziune fiscala procurorul a cerut expertiza financiar contabila, intre timp societatea a fost ... (vezi toată discuția)