Sunt inculpat intr-un proces penal din 2005. Am avut pana acum 4 avocati care nu si-au facut mai deloc treaba, dar banii mi i-au luat. Dosarul s-a intors in 2009 la parchet pentru o expertiza contabila pe care am solicitat-o eu si am solicitat sa fiu si eu prezenta cand se face, dar nu m-a chemat nimeni cand s-a facut. Dupa expertiza, chiar daca i-am spus avocatului ca nu sunt de acord cu ce a facut expertul, avocatul nu a luat nici-o masura, iar procurorul a schimbat incadrarea din fals, uz de fals si neglijenta in delapidare (avocatul a spus in fata instantei ca procurorul a facut, ulterior datei cand am fost audiat de procuror, o adaugire cu un alt pix si a solicitat iar retrimiterea lui la procuratura) si a retrimis dosarul la judecatorie un s-a dat un verdict "Sentinta de dezinvestire" care a fost respinsa la recursul facut de procuratura si dosarul a fost retrimis la judecatorie pt. continuarea judecatii.
Se poate in acest moment sa mai fac plangere penala impotriva procurorului care a facut acest fals si ce mai pot face sa contest expertiza contabila?
sfatul meu este sa va angajati un avocat specializat pe acest gen de infr. economice si care sa isi faca treaba.
va aflati in stadiul in care s-a redeschis cercetarea penala.
nu stiu daca rezolvati cu plingerea impotriva procurorului.este o varianta.
Redeschidere dosar
werandree
In anul 1999 am fost acuzat de o firma cu capital majoritar de stat eu fiind angajat ca barman gestionar de delapidare si neglijenta in serviciu in urma unor ... (vezi toată discuția)