avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenzi copii, refuz eliberare certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenzi copii, refuz eliberare certificat fiscal

trebuie sa scot certificat fiscal si un copil de al meu care are 22 ani are amenzi si cei de la taxe nu vor sa-mi elibereze certificatul. este legal? ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 13 Noiembrie 2013
Este necesar sa achitati initial debitele in urmarire si ulterior,autoritatea fiscala va emite certificat fiscal care sa ateste inexistenta debitelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere fiscal autoturism iacob catalin iacob catalin Va rog sa imi spu sti ca sa scot certificat fiscal pt o masina vândută trebuie plătit impozitul la casa si teren ca sa mi se elibereze fiscalul, mentionez ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare certificat fiscal,legal sau nu? Zaky Zaky Mama vrea sa vinda apartamentul in care locuim iar cei de la taxe si impozite refuza sai dea certificatul fiscal pe motiv ca fratele meu ar avea niste amenzi ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dauna totala cu amenzi neplatite cardosbogdan cardosbogdan Buna ziua, In 24.12.2015 am avut un accident cu dauna totala. Autovehicolul l-am depozitat pe un teren proprietate personala. In ianuarie 2015 am ... (vezi toată discuția)