avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lmpozit teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lmpozit teren agricol extravilan

Pentru un teren de 0,5 ha se achita impozit ?
Daca este in paragina se poate primi amenda ?
Partea mea este de 500 m patrati, si am primit titlu executoriu si somatie de neplata a impozitului.
Ce inseamna mai exact masuri de executare silita? Se poate confisca terenul ?
Cel mai recent răspuns: MIHAELA DEDIȚÃ , Avocat 19:59, 13 Noiembrie 2013
Da, pentru acel teren se plateste impozit. Masurile de executare silita pot consta in executarea silita pana la concurenta sumei datorate a tuturor veniturilor, bunurilor mobile si imobile pe care le detineti. de obicei se incepe cu poprire pe veniturile salariale, sau orice alte venituri, eventuale sume existente in conturi bancare si ulterior pe bunuri mobile sau imobile ptr ca sunt magreu de valorificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita prin poprire si mobiliara adelatuhut adelatuhut Buna ziua! Am contractat un credit in 2008 ,iar din anul 2010 de cand in sistemul bugetar sau intamplat marile reduceri salariale mi-a fost din ce in ce mai ... (vezi toată discuția)
Comunicare somatie ivelciu ivelciu buna ziua in data de 25 05 2006 am contractat un credit in val de 22.200....am achitat o peroada rata .am ramas fara servici ,evident nu am mai pl;atit rata ... (vezi toată discuția)
Cod procedura fiscala carmen constantin carmen constantin Se prevede in OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala valori plafon valoric al impozitului aferent veniturilor din cedarea folosintei bunurilor pt care ... (vezi toată discuția)