avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune stramutare, dosar stramutat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune stramutare, dosar stramutat

intr-o actiune de stramutare, prin admiterea cererii, si stramutarea dosarului se poate cere plata cu titulu de cheltuieli de judecata (taxa de timbru judiciar) obligand intimata la plata acestor taxe catre petent ?multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 19:28, 13 Noiembrie 2013
Nu. E o părere personală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru admisa esalonat la plata Andreea Constantin Andreea Constantin Speta este urmatoarea: Societatea X a actionat in judecata societatea Y, obiectul actiunii fiind pretentii (neachitarea lucrarilor executate de X). Taxa de ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum ... (vezi toată discuția)