avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs la Curtea de Apel

Pentru 2 recursuri la care Curtea de Apel s-a pronuntat in 09.12.2012 si in 20.05 2013 in care nu s-au solicitat si nu s-au acordat cheltuieli de judecata,se pot pretinde aceste cheltuieli prin actiune separata?
Se pot invoca ca temeiuri legale Art.998-999 Cod Civil vechi si Art.274-Cod de Procedura Civila vechi?
Sau temeiurile legale sunt articolele similare din noul Cod Civil si noul Cod de Procedura Civila?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:29, 13 Noiembrie 2013
Intrucat va veti judeca pe noul cod de procedura civila, acesta trebuie sa fie temeiul procedural al noilor actiuni.
De asemenea ambele hotarari sunt pronuntate dupa intrarea in vigoare a noului cod civil, insa nu ne-ati spus pe ce cod v-ati judecat in ele. Oricum indicati temeiurile aflate acum in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata care nu au fost solicitate la recurs Adinana Adinana Pentru 2 recursuri la care Curtea de Apel s-a pronuntat in 09.12.2012 si 20.05.2013 in care nu s-au solicitat cheltuieli de judecata ,se pot pretinde aceste ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dana_ludmila dana_ludmila Obiectul dosarului - drepturi banesti (litigiu de munca). La instanta de fond am pierdut. Am castigat in recurs si am solicitat si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere locuinta Medeea  Iliescu Medeea Iliescu Detin in proprietate un apartament, pe care l-am inchiriat in baza unui contract de inchiriere. Datorita faptului ca chiriasul nu si-a indeplinit obligatia cu ... (vezi toată discuția)