avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata care nu au fost solicitate la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata care nu au fost solicitate la recurs

Pentru 2 recursuri la care Curtea de Apel s-a pronuntat in 09.12.2012 si 20.05.2013 in care nu s-au solicitat cheltuieli de judecata ,se pot pretinde aceste cheltuieli prin actiune separata?
Se pot invoca ca temeiuri legale Art.998-999 Cod Civil vechi si Art.274-Cod Procedura Civila vechi?
Sau temeiurile legale sunt articolele similare din noul Cod Civil si noul Cod de Procedura Civila?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 22:24, 13 Noiembrie 2013
Da. Cheltuielile de judecata pot fi solicitate si separat. Se aplica legea in vigoare la data producerii prejudiciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la curtea de apel Adinana Adinana Pentru 2 recursuri la care Curtea de Apel s-a pronuntat in 09.12.2012 si in 20.05 2013 in care nu s-au solicitat si nu s-au acordat cheltuieli de judecata,se ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil sau vechiul cod civil? Cryss68 Cryss68 Cand a intrat in vigoare Noul Cod Civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din Noul Cod civil? Care este continutul articolelor 998 si 999 din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dana_ludmila dana_ludmila Obiectul dosarului - drepturi banesti (litigiu de munca). La instanta de fond am pierdut. Am castigat in recurs si am solicitat si cheltuieli de judecata ... (vezi toată discuția)