avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare, cum aflu cand a fost recuperata ?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare, cum aflu cand a fost recuperata ?

Buna seara,vreau sa aflu cind a fost recuperata taxa de poluare pentru autoturismul
proprietate personala si nu stiu unde sa apelez.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Proprietar cu taxa de poluare recuperata doresc sa vand masina, cum se poate ocoli timbrul de mediu de catre noul proprietar? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua, Am o masina proprietate personala la care am platit acum ceva timp taxa de poluare. Ulterior, contravaloarea ei mi-a fost inapoiata prin ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto,fara taxa de poluare ? gigelas gigelas Buna ziua, Am o autoutilitara,adusa din Germania. Vreau sa o inmatriculez in Romania. Pot solicita Tribunalului sa pronunte o hotarare in sensul obligarii ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 ana612 ana612 Buna seara , vreau sa achizitionez un autoturism cumparat de nou din Romania in anul 2005 , inmatriculat in anul 2005 ( in acest an nu se platea taxa de prima ... (vezi toată discuția)