avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Copie chitanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Copie chitanta

Buna ziua,
-in calitate de titular al unui credit bancar,am posibilitatea de a solicita la banca respectiva un extras sau copie a chitantelor ,de unde reiese ca plata s-a facut de catre titular?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: savinermia , utilizator 08:56, 14 Noiembrie 2013
Da, aveti posibilitatea de a solicita un extras de cont unde sunt evidentiate toate platile efectuate.
multumesc,dar in cazul in care in urma cu ceva vreme apr 2 ani,am primit prin transfer din alta tara o anumita suma,pot obtine copii de la banca respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere alex_element alex_element Va salut, Am doua intrebari legate de plata intretinerii prin cont bancar: 1. Cat de legal este conditionarea acceptarii platii de depunerea unei copii ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)