avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cu o problema! Doua firme diferite ( SRL) pot avea acelasi sediu social? Mentionez ca la prima am un contract de comodat (sediu este in apartamentul unui bloc proprietete personala) iar a doua firma, eu ca proprietar si administrator al viitoarei firme, vreau sa imi deschid un SRL cu sediu in apartament proprietate personala.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:39, 14 Noiembrie 2013
2 societati pot avea acelasi sediu cu conditia sa existe un asociat comun in aceste 2 societati. Deci va tb sa fiti asociat si nu doar administrator in cea de-a doua societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua firme, acelasi sediu social? clepsidra clepsidra stiu ca e posibil sa fie doua sau chiar trei firme la aceeasi adresa (vorbind despre sediile lor, nu puncte de lucru). dar as fi interesata sa stiu care sunt ... (vezi toată discuția)
Sediu srl florink florink buna seara! as avea o intrebare... Eu inca locuiesc inca cu parintii intr-un apartament cu 2 camere. Mama are pe adresa actuala o autorizatie de PFA; ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma elysapo elysapo As vrea sa imi deschid o firma care se ocupa cu gazduire de saituri, prestari servicii montare camere de supraveghere, service pentru calculatoare...c-am tot ... (vezi toată discuția)