avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO in perioada de restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO in perioada de restructurare

Buna ziua ,ma aflu in restructurare si ultima zi de preaviz este de 3 dec.2013,lucrez 4 ore,intrebarea mea este :mai am 1 zi si jumate din concediu si vreau sa o efectuez,cum se calculeaza aceasta 1 zi si jumatate daca eu stau la servici doar 4 ore?Stinge 2 zile de preaviz?Adica as putea incheia pe 29 noiembrie(vineri) in loc de 3 decembrie?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: deea30 , utilizator 11:31, 14 Noiembrie 2013
In perioada de preaviz se poate lua CO.

Care este durata timpului de munca prevazut in c.i.m.?
in contractul de munca sunt specificate 8 ore dar find in restructurare lucrez doar 4 ore!multumesc anticipat!
In acest caz, in preaviz o sa va luati doua zile de Co . Nu vad de unde mai aveti o zi jumatate de CO.
jumatate de zi mi-a ramas can m-am invoit si mi-am facut co doar pe jumatate de zi!multumesc frumos pentru raspunsurile oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co stinge perioada de preaviz? deea30 deea30 Buna ziua ,ma aflu in restructurare si ultima zi de preaviz este de 3 dec.2013,lucrez 4 ore,intrebarea mea este :mai am 1 zi din concediu si vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Restructurare post pana sa intru in ccc florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in mai 2009 am ramas insarcinata,am anuntat angajatorul in scris cu o adresa si cu act de la medicul specialist.In ... (vezi toată discuția)
Zile co neacordate corespunzator? IoanaGh IoanaGh Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu acordarea de cateva zile de concediu de catre compania la care lucrez. Programul dupa care lucrez momentan este ... (vezi toată discuția)