avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Jurnale TVA - program Saga
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Jurnale TVA - program Saga

Lucrez cu programul saga.am control de la finante care spune ca jurnalele de cumparare nu sant intocmite corect pt.ca pe operatiuni exigibile nu apar facturile platite cu chitanta pe aceeasi data cu factura pentru ca atunci cand se plateste imediat cu chitanta se debifeaza tva la incasare atunci cand inregistram.
Va rog mult daca folositi programul saga sa-mi spuneti cum ar trebui sa procedez.
MULTUMESC MULT!
Cel mai recent răspuns: ion g , utilizator 12:19, 21 Noiembrie 2013
Buna
Si eu am avut control, si nu am avut nici o problema, cu jurnalele, numai o singura data o factura storno nu stornat si de la TVA neexigibil. Cand am cumparare sau vanzare platita pe loc, inregistrez plata direct de la iesiri sau intrari facturi dupa validare dau plata sau incasare.. Deci va spun nu am avut nici o problema cu jurnalele.
Revin si va mai intreb o data,scuze,pe rubrica de operatiuni exigibile va apar operatiunile achitate pe loc cu chitante?sau nu si nu au fost probleme la control?
Da apar la operatiuni exigibile facturile achitate pe loc cu chitanta, si da, nu au fost probleme la control. :)
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaplicare tva la incasare zita-lucia zita-lucia Buna ziua, pentru ca cifra de afaceri depaseste 2.250.000 ron firma nu aplica tva la incasare. se fac achizitii si de la firme care aplica acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in jurnalul de vanzari mine58 mine58 firma comert cu amanuntul cu tva la incasare, .emite si facturi care sunt achitate pe loc cu bon de casa sau ulterior cu chitanta numerar sau prin banca ... (vezi toată discuția)
Probleme tva la incasare la utilizarea contului 403 georgiapopa georgiapopa Buna ziua, va retin atentia cu urmatoarea problema. Am achizitionat marfa pt care am emis furnizorului bilete la ordin, care intre timp au fost decontate. In ... (vezi toată discuția)