Va multumesc pentru raspunsul prompt.Precizez din nou ca nu am fost lasati sa intram in posesia terenului pe motiv ca este in litigiu, persoana care ne-a vandut noua se judeca cu cumnatul sau, care solicita tot acest teren desi au 1,55 ha in total de impartit .Noi, care avem un act de v/c , terenul este intabulat, nu putem sa intram in posesia lui, dar persoana care l-a detinut si il detine si in prezent nu are nici un act , dar nu-i intreaba nimeni cum de il detin .E posibil sa ne fie anulat contractul de v/c?Certificatul de mostenitor a fost anulat.Noi cumparatorii nu avem nici o lege care sa ne protejeze?
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: tatal meu a mostenit de la bunicul mai multe titluri de proprietate (le detine in original) cu terenuri extravilane. Padurile respective sunt insa "patronate" de APIA si suntem revoltati de sumele primite anual de pe urma "folosintei" lor si vreau sa stiu ce trebuie facut in acest caz pentru a ni le recupera, care este procedura? ar exista problema ca in contractele de vanzare-cumparare - unele chiar si din 1911 - nu sunt specificate hotarul,vecinii deci, delimitarea in spatiu dar sunt specificate insa locatia (ex:muntele Daescu) si masurarea facuta in DRAMURI :sorry:
Va sunt recunoscatoare pentru o lamurire concreta!
Vanzare-cumparare
roxi17
Am intalnit zilele astea o situatie complexa si vreau sa cer o parere:X vinde lui Z un teren, acesta din urma nu-si inscrie dreptul in C.F, singurul lucru ... (vezi toată discuția)
Cine despagubeste?
danaa1
Buna seara,
Doi frati dezbat sucesiunea dupa tatal lor. Unul se alege cu un imobil la oras,celalalt cu casa la tara. Cel de la oras intre timp vinde ... (vezi toată discuția)
Anulare act
valentin popescu
In anul 2000 unul dintre copii aduce imbunatatiri casei pasrintesti cu resurse proprii(material si financiar)In anul 2002 i se fac act vanzare -cumparare ... (vezi toată discuția)