avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in revendicare

Buna ziua,
In ianuarie 2013 am cumparat 2300 mp teren, la masuratori 1800 mp, lipsa 500mp.
Terenul lipsa se gaseste la unul din vecinii mei si este delimitat de un gard.
Acest teren 2300mp a fost intabulat in ianuarie 2007. Din cate am inteles pentru a putea fi intabulat acest teren cu o lipsa asa de mare proprietarul trebuia sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca este de acord cu diminuarea acestuia din acte, anexa 5 cred.
Spuneti-mi va rog ce inseamna aceasta declaratie, ca vechiul proprietar a fost de acord cu pierderea definitiva a celor 500mp teren sau a fost de acord sa se intabuleze cu aceasta lipsa. Intentionez sa promovez o actiune in revendicare impotriva vecinului meu, ma va afecta aceasta declaratie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa intabulata gresit ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. am cumparat o casa cu teren (500 mp), intabulate de prin 2001. ideea este ca am masurat si am constatat ca nu corespunde exect cu ceea ce reiese ... (vezi toată discuția)
Plan de amplasament gresit intocmit marysa marysa Am cumparat o casa, in luna mai a acestui an, avand si un planul de amplasament pentru incheierea actelor. Pe acel plan nu erau trecute dimensiuni, ci doar ... (vezi toată discuția)