avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este posibil sa schimbi numele de familie al unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este posibil sa schimbi numele de familie al unui minor fara acceptul tatalui ?!

Buna seara ! Va rog ....spuneti mi este adevarat ca poate schimba numele de familie ( cu bani) fosta mea sotie al fetitei noastre in varsta de3 ani?! Fara acceptul meu? Tin sa mentionez ca nu sunt decazut din drepturi desi ea a iesit fara acceptul meu din tara...... fata este pe numele meu de familie ,mama ei nu,si a recuperat numele de fata,insa copila noastra este trecuta pe cetificatul de nastere cu numele meu !!! A transmis unor persoane apropiate ca va schimba numele fetei ,pe numele concubinului ei italian fara voia mea,chiar este posibil asa ceva!!!?!?!?!?!!
Cel mai recent răspuns: cipri05 , utilizator 00:08, 21 Noiembrie 2013
Multumesc frumos !! SI cum as putea afla daca intre timp ,prin absurd (cu bani sau relatii) numele acesteia poate fi schimbat fara stirea mea??! D-le mediator desigur ca ma preocupa si m a preocupat dintotdeauna soarta ei insa cu super legile din aceasta tara,tarandu ma prin tribunale un an si ceva pentru a obtine dreptul vizitei saptamanale,am ajuns intr un final sa nu mi pot vedea copilul nici macar in acea zi pe saptamana,dat fiind faptul ca doamna a iesit cu ea din tara fara la amantul sau absolut nici un strop de stres !! Pe copilul meu pun mana zeci de barbati si culmea tatal sau ,nu ! Ce frumos,nu? Ar putea fi si vanduta ,ca eu tot nu as avea nici un habar pentru ca de`....m am judecat la urma urme singur si pentru nimeni ,in cazul de fata.
M am luptat si eu si avocatul cu morile de vant,in ciuda sentintei definitive judecatoresti pe care o posed !! Fata este plimbata si ras-plimbata prin toate colturile lumii unde maica-sa simpatizeaza pe vreunul !
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot schimba numele copilului fara acordul tatalui? catyelena catyelena Am un baiat(4ani si 3luni) din o relatie (necasatoriti-copilul pe numele lui). Tatal nu ajuta la cresterea lui cu nimic de 3 ani si 8 luni. Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! schimbare nume minor Alexcon93 Alexcon93 Am o problema mai dificila de rezolvat.As dori sa trec copilul prietenei mele cu care sunt in concubinaj pe numele meu sau cel putin sa apar la numele de tata ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor smj smj Buna ziua, m-ar interesa daca sotia de care sunt divortat poate schimba numele fiului nostru, minor, care este in custodia ei, fara acordul meu. ... (vezi toată discuția)