avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie - conditii ocupare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie - conditii ocupare

O persoana pensionata pe caz de boala de 20 ani de la psihiatrie poate indeplini o functie de conducere, de gestionar si de casier ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 14 Noiembrie 2013
Pensia de ce grad de invaliditate este I, II sau III?
contractul de munca este cu 4 ore/ zi deci are probabil grad II
Are gradul III de invaliditate.

Eu cred ca poate ocupa un post ce ii permite acesteia sa isi indeplineasca atributiile corespunzatoare locului de munca ocupat, insa atata timp cat legea nu-i interzice sa ocupe astfel de functii poate ocupa si o functie de condicere, gestionar sau casier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unui funcționar public i se poate înceta raportul de serviciu ... elenaalbean elenaalbean Unui funcționar public i se poate înceta raportul de serviciu în condițiile în care, din cauza unor intervenții chirurgicale la coloana vertebrală, se ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Laura001 Laura001 Buna ziua.tatal meu este diagnosticat cu leucemie limfoida cronica. Pana in prezent a acumulat 150 zile de concediu medical. Contabilii de la firma lor unde ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim unei persoane care refuza marirea programului de lucru resurseumanepfa2011 resurseumanepfa2011 Buna ziua, La o asocietie de proprietari avem angajata o persoana pe functia de casier - contabil cu norma de 4 ore, pensionara cu gradul 3 de ... (vezi toată discuția)