avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

Buna ziua. In cazul in care am cativa prieteni care ma ajuta la finisajele casei (gletuit,varuit) si sunt gasiti de ITM, pot sa primesc amenda? In conditiile in care ei sustin ca nu sunt platiti, iar eu sustin ca nu ii platesc.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 15 Noiembrie 2013
Exista posibilitatea ca ITM-ul sa va sanctioneze pentru munca la negru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa in regie proprie potop dana potop dana Pot avea probleme cu cei de la ITM daca imi construiesc casa cu niste rude? (vezi toată discuția)
Intrebare salariu aldoiu_cristina aldoiu_cristina Buna ziua, Lucrez de 3 saptamani la o firma fara contract de munca. Acum vreau sa plec, problema este ca nu cred ca imi vor da banii pentru perioada lucrata. ... (vezi toată discuția)
Reabilitare prin munca sau munca la negru ? adevar2014 adevar2014 Buna ziua, am nevoie urgent de indrumari sfaturi. am avut control de la ITM si am avut la lucru (am o ferma) doi muncitori de la un centru de dezalcoolizare. ... (vezi toată discuția)