avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... NCPP - reducere pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

NCPP - reducere pedeapsa

as dori sa va adresez si eu o intrebare, daca se poate! daca o persoana a fost condamnata definitiv si acum executa deja pedeapsa in inchisoare de doua luni, prin prevederile noului cod penal, ar putea beneficia de vreo reducere a pedepsei, sau de vreo anulare a unei pari din pedeapsa? mentionez ca persoana a fos mai intai condamnata la un an cu suspendare pentru alcool la volan, apoi, in perioada de incercare a condus din nou sub influenta bauturilor alcoolice si a fost condmnat la 15 zile cu executare pentru refuz de probe biologice. acum executa o pedeaspa de 1 an si 15 zile. deci, repet, noul cod il poate favoriza cu ceva?

Cel mai recent răspuns: carmenalecu , utilizator 19:44, 17 Noiembrie 2013
In situatia data, nu il favorizeaza cu nimic.
va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocarea suspendarii pedepsei??? eduardlucian eduardlucian Buna tuturor! Daca un minor (17 ani) trimis in judecata pentru furt calificat in forma continuata, va primi o pedeapsa cu suspendare (se afla in arest ... (vezi toată discuția)
Recidiva, revocare suspendare. obtinere termen nou recurs pentru angajare avocat carmenalecu carmenalecu buna ziua,sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare pentru conducerea autovehicului sub influenta alcolului si nu sa invatat minte asa ca in termenul ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns pentru o sentinta definitiva ellya5 ellya5 Buna seara, Cumnatul meu a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, i s-a retin permisul , s-a intormit dosar penal, a facut plangere ca nu i ... (vezi toată discuția)