avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cat timp se declara intretinerea de relatii sexuale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cat timp se declara intretinerea de relatii sexuale cu o minora?

Buna ziua,
Prietenul meu a intretinut relatii sexuale cu o minora, ea are 16 ani si 4 luni si el 24 ani.
Dupa o luna ce s-au despartit ea il ameninta ca se duce la politie si declara ca au intretinut relatii sexuale.
Se poate duce la politie sa declare dupa o luna ca au intretinut relatii sexuale ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 00:43, 15 Noiembrie 2013
De dus se poate duce, dar nu vad ce ar rezolva. Sex cu o minora de 16 ani nu constituie infractiune. Cel mult daca i-a promis ca o ia de nevasta ar fi infractiunea de seductie, dar asta trebuie dovedit cu martori, nu merge "cuvantul ei contra cuvantului lui".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce spune noul cod penal? conico conico Buna seara! Doresc sa ma ajutati intr-o problema. Un adult casatorit si cu copil intretine relatii sexuale cu o tanara de 16 ani jumatate, tipul nu este ... (vezi toată discuția)
Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)