Buna ziua,
Ma puteti ajuta, azi voi depune la Reg. Comertului actele penrtu infiinatarea PFA-ului, intrebarea mea este pentru activitatea de coafor de ce autorizatii am nevoie? unde si cu ce acte ar trebui sa ma duc?
Va multumesc frumos
Cand depunecti actele de ORC, veti depune si o declaratie ca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru functionare, care se inainteaza la DSV, DSP, ITM, APM.
Orc va emite un certificat constatator pe care il veti afisa la sediu.
Veti incheia contracte cu o spalatorie, cu societate de dezinsectie si deratizare, cu societate care sa va preia gunoiul, cu societate care sa se ocupe de fisele medicale, cu societate care sa se ocupe de instruire PSI.
Veti merge la Directia de Sanatate Publica si va vor cere un set de copii de pe acte, apoi vor veni in control si vor emite un referat.
In rest, trebuie sa respectati toate regulile de functionare instituite prin Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1136/2007.
din cate stiu, la PFA nu iti trebuie contabil, daca lunar voi primi facturi de la "furnizorii" cu care voi incheia contractele, ce fac cu ele? la PFA nu se depun declaratii, daca facturile vor fi cu TVA?