avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii PFA activitate coafor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii PFA activitate coafor

Buna ziua,
Ma puteti ajuta, azi voi depune la Reg. Comertului actele penrtu infiinatarea PFA-ului, intrebarea mea este pentru activitatea de coafor de ce autorizatii am nevoie? unde si cu ce acte ar trebui sa ma duc?
Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Aura2 , utilizator 13:28, 15 Noiembrie 2013
Cand depunecti actele de ORC, veti depune si o declaratie ca indepliniti conditiile prevazute de lege pentru functionare, care se inainteaza la DSV, DSP, ITM, APM.
Orc va emite un certificat constatator pe care il veti afisa la sediu.
Veti incheia contracte cu o spalatorie, cu societate de dezinsectie si deratizare, cu societate care sa va preia gunoiul, cu societate care sa se ocupe de fisele medicale, cu societate care sa se ocupe de instruire PSI.
Veti merge la Directia de Sanatate Publica si va vor cere un set de copii de pe acte, apoi vor veni in control si vor emite un referat.
In rest, trebuie sa respectati toate regulile de functionare instituite prin Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1136/2007.
in cat timp trebuie sa inchiei toate aceste contracte?
din cate stiu, la PFA nu iti trebuie contabil, daca lunar voi primi facturi de la "furnizorii" cu care voi incheia contractele, ce fac cu ele? la PFA nu se depun declaratii, daca facturile vor fi cu TVA?
La momentul in care ince[eti activitatea, va trebui sa aveti aceste contracte.
Pentru cealalta problema, ar fi bine sa consultati un contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)
Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)