avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli judiciare in proces penal
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli judiciare in proces penal

Buna ziua
Astazi am primit o hartie in care mi se spune ca sunt executat silit pentru cheltuieli judiciare dintr-un proces penal in care am fost inculpat si condamnat definitiv in 2007.
Din putinele mele cunostinte juridice stiu ca aceste cheltuieli se prescriu dupa 5ani.....
Va rog sa mi spuneti daca este asa si daca da in ce articol de lege este reglementat acest lucru ..
Va multumesc frumos pentru atentie
Cel mai recent răspuns: rohhanr , utilizator 11:07, 15 Noiembrie 2013
Mare atentie, pentru ca nu va opera reabilitarea pana nu veti achita cheltuielile judiciare.
momentan reabilitarea nu este o problema....cazierul nu se sterge niciodata cu adevarat...asa ca.....
Ceea ce reprezinta interes pentru mine acum sunt aceste cheltuieli judiciare...Multumesc pentru raspuns oricum
BUN, IN PRIVINTA CHELTUIELILOR JUDICIARE IN CAZUL DUMNEAVOASTRA OBLIGATIA DE PLATA NU ESTE PRESCRISA.
imi puteti spune in ce articol de lege pot gasi termenele de prescriptie?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata provenite din penal sanduroman sanduroman Printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva in 30 iulie 2004, inculpatul a fost condamnat la 3 ani cu executare si plata a 40.000.000 (4000) lei ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier judiciar mircea85 mircea85 buna, am savarsit infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002), si am primit urmatoarea sentinta: Condamnă inculpatul la 8 luni ... (vezi toată discuția)
Reabiltare de drept, cum fac Flavy23FLA Flavy23FLA buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator: \\"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)