avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin

Buna ziua

Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit si am stat la socrii, sper ca intelegeti situatia ), momentan traiesc in Sibiu in chirie(am vorbit cu propietarul si l-am intrebat daca vrea sa ma ajute sa-mi fac CI pe acea adresa...nu a vrut) iar la adresa unde m am nascut nu mai locuieste nimeni(ma rog a fost vandut).


Ce ma indrumati sa fac?
Cum sa procedez?
Multumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:31, 15 Noiembrie 2013
Am citit cu atentie topicul respectiv. Ar fi bine ca informatiile de pe site-ul DEp Oradea sa se regaseasa si pe site-ul DEPABD.
Poate o sa par capos dar nu mi se pare normal ca un chirias sa isi poata face CI fara acordul proprietarului!

Saptamana trecuta am fost sa imi reinnoiesc CI iar marti trebuie sa ma duc sa o ridic.
O sa intreb la "sursa"daca se poate face CI numai cu contractul de inchiriere fara acordul proprietarului si o sa revin cu rezultatul.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Că să imi fac buletin provizoriu trebuie să fie de prezent ... Feisan Feisan Că să imi fac buletin provizoriu trebuie să fie de prezent și propietarul casei. (vezi toată discuția)
Adresa de domiciliu (contractul de inchiriere si consimtamantul proprietarului) tibiolah tibiolah [b]Intrebare:[/b] Daca un chirias, in baza unui contract de inchiriere pentru un apartament, incheiat si inregistrat la administratia financiara in urma cu 6 ... (vezi toată discuția)
Sotul refuza consimtamantul luarii in spatiu geo1999 geo1999 Buna ziua, Sunt casatorita din anul 1999 si locuim in proprietatea sotului dobandita inainte de casatorie.Cartea de Identitate mi-a expirat.Pt.eliberarea unei ... (vezi toată discuția)