In urma cu ceva vreme am avut un accident de munca suferind leziuni la un picior fiind necesara interventie chirurgicala si zile de ingrijiri medicale necesare.
Dar nu asta este problema,ci faptul ca desi eu spalam autoturismul de serviciu in spalatorul institutiei unde mi-a intrat piciorul printre doua grilaje metalice,mi se aduce vina si mie pe langa angajator cum ca eu nu as fi fost atent i timp ce spalam auto si nu am vazut deschizatura dintre cele doua grilaje,deschizatura pe care eu i-am adus aminte angajatorului ca nu exista in timp ce eu am intrat in spalator ci s-a format(grilajul s-a deplasat)in timp ce eu am calcat pe eleintrandu-mi piciorul,se pare ca nu mi-a fost luata in seama afirmatiaAsta nu mi se pare corect ca mi s-a adus si mie vina in urma efectuarii cercetarilor efectuate de catre angajator ca port o parte din ea ,desi mijloace de protectie nu exista si eu nu consider ca trebuia sa prevad ca acele grilaje se deplaseaza din loc.
Intrebare :
www.avocatnet.ro/images/smil...
Cam ce ar trebui facut cu privire la P-V intocmit ca si eu port o parte de vina pentru producerea accidentului
www.avocatnet.ro/images/smil...
Cu stima
Va multumesc