avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare

Buna ziua ,
Bunicul din partea mamei mele din anumite neintelegeri ( ii interzicem sa mai bea , ii spunem sa isi ia medicamentele) doreste sa ne evacueze de la adresa la care locuim eu, sotul, mama si dansul. Conform actelor in urma divortului de bunica el a castigat partajul urmand sa o despagubeasca pe acesta dar acest lucru nu sa mai intamplat pentru dansa a decedat in urma unui accident de masina ( s-a intamplat acum 26 ani) . Bunicul meu are doi copii,cel mare - baiatul a decedat acum o luna , insa el umbla acum sa faca contract de vanzare cumparare nepoatei din partea fiului decedat astfel incat mama sa ramana in "strada" ca sa zic asa .
As vrea sa imi spuneti daca el poate face acest lucru si daca noi avem vre-o sansa daca am ataca ulterior acel contract .

Multumesc , o zi buna.
Cel mai recent răspuns: alinliliana , utilizator 13:55, 18 Noiembrie 2013
Depinde ce contract incheie, daca se respecta clauzele contractuale... nu avem cum sa va spunem acum despre o situatie juridica ce inca nu exista. Trebuie sa ghicim cum va proceda bunicul?

In linii scurte, bunicul poate face orice vrea cu bunul lui, sulta trebuia ceruta atunci, acum nu mai conteaza neplata ei, iar dv. aveti sanse sa atacati actul, cacci orice act se poate ataca. Daca aveti sanse sa si castigati insa, asta n-avem de unde sa va spunem.
multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate contract de intretinere in fata unui mostenitor legal GeorgianaP88 GeorgianaP88 Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani am intocmit impreuna cu nasii mei, un Contract de intretinere in care ma angajez sa am grija de cei doi, lucrul care ... (vezi toată discuția)
Donatie-atacabila? dingo21 dingo21 Bunicul a fost recasatorit,in anul 2005 el impreuna cu sotia lui(decedata acum 2 ani)mi-au donat o garsoniera.Mentionez ca ei nu au avut copil in urma ... (vezi toată discuția)
Ma va da afara din casa mamy mamy va rog din suflet dati-mi o solutie! sunt disperata, in acest moment sunt pe cale sa raman pe strada cu fetita mea de numai 5 luni. Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)