avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum beneficiez de complementara copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum beneficiez de complementara copil

Buna ziua am o bebita de 3luni si as vrea sa stiu dak pot face complementara pentru ea.ce functii trebuie sa indeplinesc pentru a beneficia?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:30, 15 Noiembrie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pt tata pana la 2 ani madayoana madayoana Buna seara.as vrea sa stiu daca tatal poate lua aceasta indemnizatie pentru crestere copilului pana la 2 ani?...deoarece eu (mama) nu pot beneficia pt ca sunt ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara pufuleato pufuleato O persoana minora cu handicap grav care beneficiaza conform legii de buget complementar + indemnizatie de handicap grav in valoare de 290 ron, poate fi luata ... (vezi toată discuția)