avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de construire

Am rugamintea sa ma lamuriti daca am nevoie de autorizatie de construire in urmatoarea situatie:
- Pe un zid exterior al casei vreau sa montez ferme metalice in forma de semicerc peste care sa pun o prelata si sa amenajez o terasa.
De asemenea, intre stalpii de beton ai gardului din placi de beton as vrea sa pun vitrine din geam ornamentate si iluminate.

Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 10:16, 18 Noiembrie 2013
terasa este o anexa a locuintei , da trebuie certificat de urbanism si ulterior autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard delimitare vecin Cristianhurezan Cristianhurezan Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti,daca se poate la urmatoarea problema: am cumparat,un apartament ,intr-o casa familiala,la parter;detinem in ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre constructie permanenta (terasa) si limita de hotar adrian110279 adrian110279 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu o nelamurire in ce priveste o constructie permanenta, respectiv o placa de beton (terasa) construita de vecin care ... (vezi toată discuția)
Recompartimentare / amenajare apartament - e necesara autorizatie? vch2009 vch2009 Buna ziua, Vreau sa renovez apartamentul si sa mut o usa interioara cu doi metri mai incolo pe perete(peretele nu este de rezistenta). Usa va fi pe ... (vezi toată discuția)