avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata cheltuieli judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata cheltuieli judecata

Buna ziua,

Daca pierzi un proces civil si instanta te obliga sa platesti cheltuieli de judecata in cat timp trebuiesc platite ? Ai dreptul la recurs ?
Cel mai recent răspuns: 1ecaterina1 , utilizator 09:21, 17 Noiembrie 2013
Daca nu este precizat un termen, atunci se presupune ca trebuie platite in maxim 3 ani.

Da, ai dreptul la recurs, daca hotararea pronuntata se incadreaza in aceasta cale de atac.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face recuperarea cheluielilor de judecata. Jair Jair Intr-un proces in care am castigat toate cele 3 faze, s-a emis o Hotarare Judecatoresca prin care se obliga Primaria Municipiului Bucuresti sa dea o decizie ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata Alexino100 Alexino100 Buna seara Eu cu fratele meu avem calitatea de parât . Am pierdut procesul insa la cheltuieli de judecata trebuie sa le platesc doar eu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)