avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat o casa la licitatie cu tot cu un drept de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat o casa la licitatie cu tot cu un drept de uzufruct

nu au explicat la licitatie ce inseamna acel uzufruct , dincontra executorul spunea atunci ca daca persoana nu pleaca o sa vina el si o sa o execute. ideia este ca eu am gasit client sa vand casa dar nu pot sa scap de uzufruct. proprietara de uzufruct este plecata din tara, cum faca sa pot scapa de acest uzufruct? dar tot odata as vrea sa anunt undeva la politie sau ????? nustiu unde.....ca proprietarulu de uzufruct nu mai locuieste acolo.
Trebuia sa consultati un avocat mai inainte.
Era ceva simplu si elementar.

Nu puteti scapa de uzufructuar deoarece are dreptul asa cum scrie in contractul sau, cel mai probabil un drept pe intreaga durata a vietii sale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil grevat de sarcini (uzufruct etc.) Florin-Marius Florin-Marius \"Art 845 cod procedura civila (6) Dacă imobilul este grevat de vreun drept de uzufruct, uz, abitaţie sau servitute intabulate ulterior înscrierii vreunei ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)