avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu fara motiv - de la socri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu fara motiv - de la socri

Primul motiv pe citatie in divortul intentat de sotie este
- parasire domiciliu fara motiv.

eu am plecat in urma scandalurilor din casa socrilor in luna iunie avand dovezi emailuri unde sotia mea recunoaste ca am fost gonit de mama ei.

la o saptamana ma ajutat cu martori sa ma mut la apartamentul inchiriat de mine aducand bagajele si tot ce imi trebuie.

Mai pot fi acuzat de parasire domiciliu fara motiv , avand dovezi ca am fost gonit de acolo si faptul ca ea ma ajutat apoi sa ma mut cu chirie ?

de mentionat ca ea refuza sa se mute cu mine si a intentat divort.

eu cand am plecat am plecat doar cu o geanta , lasand masina personala sa se poate deplasa cu baiatul nostru la doctor..etc..
poti fi condamnat penal daca in cererea de divort figureaza parasire domiciliu fara motiv?
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2013
andreiionel, utilizator
andreiionel a scris:

poti fi condamnat penal daca in cererea de divort figureaza parasire domiciliu fara motiv?

Nu puteti fi condamnat penal.
De obicei divorturile cam asa incep si cele mai des intalnite motive de divrt sunt parasirea domiciliului conjugal.
NU exista nimic penal in a pleca de acasa.
Ati inceput 2 subiecte cu acelasi continut aproximativ; il inchid pe acesta vazand ca celalalt se refera si la custodie si la domiciliu. Continuati acolo, va rog.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu sweet_30 sweet_30 Am 30 de ani,sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de 2 ani.Vreau sa ma despart de sotul meu dar deocamdata nu pot sa introduc actiunea de divort.Daca plec ... (vezi toată discuția)
Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului denisianis denisianis vreau sa parasesc domicilul cu minorii fara consimtamantul sotului cum trebuie sa procedez sa nu am probleme (vezi toată discuția)