avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului

vreau sa parasesc domicilul cu minorii fara consimtamantul sotului cum trebuie sa procedez sa nu am probleme
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 21:26, 5 Februarie 2011
Care sunt motivele ?daca este violent si o sa puteti proba cu martori motivul lui ca ati parasit domiciliul nu este relevant ,deoarece ati plecat pt, a evita alte consecinte grave sau dati detalii ca sa va putem consilia pe speta
nu este violent dar stau cu socrii si nu mai rezist
La divort tb sa faceti dovada ca pe fondul neintelegerilor si scandalurilor casnicia nu mai poata fi salvata iar relatiile de familie sunt iremediabil vatamate
De mult parasirea domiciliul si mai ales a socrei nu este motiv de urmarirea penala. Esti liber. Dar responsabilitatea cere sa faci toate demersurile pentru a fi sincer si clar cu socri, sotului si copiilor. Ce dupa faci alegerile consecintele nu sunt doar cele care credeti ce libertatea va duce. E doar o ispita. Vei fi restrinsa de mai multe imprejumirile. Nu mai poti? Sau este mai adevarat ca nu mai fac nimic pentru a sa fac posibila convivuirea?.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Februarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat
Buna seara,
Incercati o ultima discutie cu sotul dvs.,in care sa-i spuneti despre nemultumirile care v-au adus in aceasta situatie.Sper ca sotul sa cintareasca in sinea lui,cine are mai mare importanta in acest moment.Ar fi pacat sa va mai faceti o problema in plus,plecind impreuna cu copiii fara o ultima discutie cu sotul.:luck:

Alte discuții în legătură

Cum pot pleca din casa legal, cu amandoua fetele lilianacatana lilianacatana Buna seara!sunt casatorita de 15 ani ,am 45 de ani si doua fete de14 respectiv3 ani.sunt casatorita legitim .in urma cu ceva ani am cumparat un teren de la ... (vezi toată discuția)
Părăsire domiciliu cu copil minor gabriel32 gabriel32 Buna ziua. Întreb in numele unei prietene: ea, soțul și copilul de un an jumate locuiesc in aceeași casa cu socrii (intrări separate, spațiu separat). ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi iau copiii și sa plec RCAM RCAM Cum pot pleca din casa socrilor mei? Noi stăm cu ei de 10 ani de când ne-am căsătorit. Acum avem doi copii unul de 7 iar altul de 3 ani. După nasteren ... (vezi toată discuția)