Cum pot pleca din casa socrilor mei? Noi stăm cu ei de 10 ani de când ne-am căsătorit. Acum avem doi copii unul de 7 iar altul de 3 ani. După nasteren lui Andrei (al doilea copil) soțul meu a promis ca o sa găsim o soluție sa stăm toți patru, dar nu s-a întâmplat nici pana în ziua de azi. Cu socrii nu suntem chiar pe roze. Nu spun ca nu ne ajuta cu copii, dar intr-un apartament de 3 camere sa stăm 6 inși din care doi copii un băiat și o fata. Soțul a început sa fie mai mult de partea părinților decât de partea familiei lui. Și acum va întreb, dacă pot părăsi locuință împreună cu copii? Și ce mi se poate întâmpla?
CaraD
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar insemna incetarea convietuirii sotilor, potential divort, sigur implicarea serviciilor care au atributii de protectie a minorilor, etc. V-ati gandit daca puteti oferi copiilor conditii de viata si ingrijire cel putin echivalente cu cele de care beneficiaza acum? Sfatul de fapt este total ne-juridic, discutati cu sotul, faceti-l sa inteleaga cat de important este pentru dvs sa aveti o locuinta separata de cea a socrilor. Eventual mutati-va o saptamana la parintii dvs impreuna cu copii (cu acordul sotului), sa aveti putin timp de gandire. Solutia la care ati ajuns acum se dovedeste in practica de cele mai multe ori fara cale de intoarcere
Buna ziua,
Din pacate, va va duce la divort si cei care vor avea de suferit vor fi minorii.
Dar daca nu se poate sa-l faceti pe sot sa inteleaga ca familia lui este impreuna cu dumneavoastra si copiii, nu cu parintii, atunci e greu sa stai asa.
Va inteleg.
Mai ganditi-va siiiii
Nu exista acea prostie de care se tot vorbeste: parasirea domiciliului conjugal ca motiv de ... nu stiu ce.
Inca ceva. gabditi-va bine unde plecati, sa nu cadeti din lac in put!.
Un sfat, va rog!
haruna
Am 24 de ani si sunt casatorita de aproape un an, avem impreuna un copil de 10 luni. Problema este ca nu ne mai intelegem si am ajuns sa discutam de divort. ... (vezi toată discuția)