avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lncetare CIM pentru ca se desfiinteaza postul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lncetare CIM pentru ca se desfiinteaza postul

1. daca preavizul e de 20 de zile si imi i-au concediu medical, acesta imi prelungeste preavizul?
2. daca sunt studenta in anul 2 la a 2-a facultate, cu taxa, pot beneficia de somaj dupa ce se termina perioada de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 20 Noiembrie 2013
1. Puteti depune o solicitare de acordare a salariilor compensatorii. Nimeni nu va poate impiedica sa faceti asa ceva.

2. Intr-adevar, zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea raportului de munca, conform art.146 alin.4 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare post - salarii compensatorii sau somaj ? tudorg86 tudorg86 Buna ziua, Citez \\"Salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot ... (vezi toată discuția)
Concediere 020202 020202 :(lucrez la firma respectiva de 5 luni,iar acum angajatorul sa hotarat sa nu mai tina 2 persoane angajate ci sa lucre doar ea cu fica ei si pe mine sa ma dea ... (vezi toată discuția)
Sub ce articol poti intra in somaj? ina1104 ina1104 buna ziua, astazi am primit preavizul de la angajator, cu incetarea cim cu art 55. nu sunt de acord, vreau sa pot intra in somaj pana imi gasesc altceva. cum ... (vezi toată discuția)