avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renta viagera - mostenitori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renta viagera - mostenitori

Buna ziua

As dori sa ma lamuriti intr-o problema : bunica mea a beneficiat de renta viagera, insa a decedat in anul 2012, inainte sa incaseze renta. As dori sa stiu daca eu, fiind unicul mostenitor, mai pot sa beneficiez de acei bani. Am inteles ca renta se plateste pentru anul precedent, deci ar fi vorba de renta pe anul 2011, respectiv partial pe 2012.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Renta viagera mihaisele mihaisele Buna ziua, Bunica mea a beneficiat de renta viagera, insa a decedat in anul 2012. As dori sa stiu daca banii pe care trebuia sa ii primeasca pentru anii ... (vezi toată discuția)
Mostenire renta viagera Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Buna ziua! As dori sa ma lamuriti intr-o problema: soacra mea a decedat in luna dec. 2012 si are 3 mostenitori: sotul si doi copii. Printre bunurile ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare renta viagera pentru mostenitori mihaisele mihaisele Buna ziua, Bunica mea a beneficiat de renta viagera pana la data decesului. As dori sa stiu daca exista posibilitatea recuperarii ultimei sume neincasate, ... (vezi toată discuția)