avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renta viagera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renta viagera

Buna ziua,

Bunica mea a beneficiat de renta viagera, insa a decedat in anul 2012. As dori sa stiu daca banii pe care trebuia sa ii primeasca pentru anii 2011 respectiv 2012 se mai pot recupera. Mentionez ca sunt unicul mostenitor.

Alte discuții în legătură

Renta viagera - mostenitori mihaisele mihaisele Buna ziua As dori sa ma lamuriti intr-o problema : bunica mea a beneficiat de renta viagera, insa a decedat in anul 2012, inainte sa incaseze renta. As dori ... (vezi toată discuția)
Este legala obligativitatea restituirii in anul 2012 a unei parti din renta viagera din anul 2010? marci marci Buna ziua, Stimati Domni/Doamne, As dori sa aflu daca este normal sa fie impusa in anul 2012 restituirea unei parti din suma obtinuta sub forma de renta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o problema in legatura cu succesiunea dupa mama ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Buna ziua,am o problema in legatura cu succesiunea dupa mama mea.mama beneficia de renta viagera agricola pentru terenuri date in arenda si /sau vandute.pentru ... (vezi toată discuția)