avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am o problema in legatura cu succesiunea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am o problema in legatura cu succesiunea dupa mama ...

Buna ziua,am o problema in legatura cu succesiunea dupa mama mea.mama beneficia de renta viagera agricola pentru terenuri date in arenda si /sau vandute.pentru terenul arendat a facut testament in favoarea fiicei mele care locuieste in usa.mama a decedat in nov 2020,anul acesta urmand sa primeasca renta viagera agricola pentru anul 2020.cine este indreptatit sa primeasca acesti bani? Eu ,fiica mostenitoare sau fiica mea care urmeaza sa primeasca mostenire terenul conf testamentului.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:34, 11 Iulie 2021
Dvs nu sunteți moștenitoare, fiica dvs este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,mama mea decedata in 2020 beneficia de renta viagera ... ligiasmeureanu ligiasmeureanu Buna ziua,mama mea decedata in 2020 beneficia de renta viagera agricola,avand mai multe suprafete teren agricol vandute sau arendate.pentru o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Renta viagera agricola dorina58 dorina58 doresc sa stiu cine este indreptatit sa primeasca renta viagera agricola, care este cuamtumul ei, si ce trebuie facut pentru obtinerea ei. va multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)