avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,mama mea decedata in 2020 beneficia de renta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,mama mea decedata in 2020 beneficia de renta viagera ...

Buna ziua,mama mea decedata in 2020 beneficia de renta viagera agricola,avand mai multe suprafete teren agricol vandute sau arendate.pentru o suprafata de teren arendata ,a facut in timpul vietii un testament la notar in favoarea nepoatei de fiica. Acum suntem in dezbaterea succesiunii si nu stim cine trebuie sa solicite suma de bani,renta viagera agricola pt 11 luni din anul 2020,carnetul de rentier vizandu-se intre 31 martie 2021 -31 august 2021.

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005- renta viagera dorinacon dorinacon Buna seara. Va rog frumos sa imi explicati din continutul legii 247/2005 titlul \\" renta viagera\\"si a altor norme privind aceasta, cand beneficiez ( in ce ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se mai acorda renta viagera pentru terenurile agricole? cristy1110 cristy1110 vreau sa stiu si eu daca se mai plateste renta viagera pentru terenurile agricole si cat este aceasta , per hectar sau mai stiu eu cum... (vezi toată discuția)
Pot mosteni un teren dat cu renta viagera? Mihaela Costica Mihaela Costica Mama mea care a murit in decembrie 2022 a avut in posesie un teren agricol extravilan pe care timp de 17 ani a incasat o renta viagera anuala. Eu sunt unic ... (vezi toată discuția)