avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Psoriazis grad de handicap?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Psoriazis grad de handicap?

Bunaziua sufar de psoriasis de aproximativ 13 ani.Ca multi altii am fost un ignorant pana acum.Am aflat insa ca as putea fi incadrat intr-un grad de handicap dar nu stiu cum trebuie procedat si ce acte imi sunt necesare,unde trebuie sa merg etc...Intr-un cuvant nu situ nimic din ce ar trebui sa fac.Ma puteti ajuta?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mihab79 , utilizator 15:01, 7 Octombrie 2021
din cate stiu bolile de piele nu sunt incadrate ca handicap ,

insa puteti obtine mai multe informatii de la ANPH

Direcţia Protecţia Persoanelor cu Dizabilităţi
Calea Victoriei nr. 194, Bucureşti
Tel: 021-2125438 ; 021-2125439
Fax: 021- 2125443
E-mail: registratura@anph.ro
Web: www.anph.ro
am verificat pe siteul anph si va incadrati.
Numai comisia medicala de exepertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele medicale si in final sa decida asupra emiterii de decizie sau certificat de incadrare in grad dehandicap
Solicitati oficial comisiei medicale programare in vederea analizarii documentelor dv medicale
Bună ziua! Am 42 de ani sunt casnica și sufăr de psoriazis de la 25 de ani. Am auzit ca ma pot pensiona pe caz de boala, dar nu știu care sunt pașii și ce acte îmi trebuie. Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bilete de transport pentru insotitorul persoanei cu handicap grav anda700 anda700 va solicitam o informatie privind un caz al unui nevazator cu handicap grav: 1. nevazatorul cu handicap grav primeste indemnizatie de insotitor de la Casa ... (vezi toată discuția)
Referitor la contestatie decizie incadrare grad de handicap gabrielgheorghe gabrielgheorghe Buna ziua, Daca certificatul de incadrare in grad de handicap nu a fost contestat in termen de 30 de zile de la comunicare, unde si cum mai putem depune ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gradului de handicap al copilului ionsilviu ionsilviu mi sa luat ,indemnizatia de handicap la copil de 2 ani si nu stiu ce sa fac pentru ca nu este corect.........copilul nu poate sa manance bine pentru ca i-a ... (vezi toată discuția)