avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Obþinerea unui duplicat dupã un act din arhiva unui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Obþinerea unui duplicat dupã un act din arhiva unui notar care a decedat

Vreau să obţin duplicatul unui act care se află în arhiva unui notar care a decedat. Originalul mi-a fost furat (maşina spartă) şi numai în acel cabinet notarial în care s-a redactat actul exista actul original. Unde trebuie să mă adresez?
Vă mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: mona3 , utilizator 16:29, 18 Noiembrie 2013
Depinde despre ce este vorba in act.Daca e o vanzare-cumparare poate fi gasit la cadastru si asa mai departe.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru ... Sanzien77 Sanzien77 Buna seara! Tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru o casa din Busteni, Jud Prahova. Nu mai detine nici copie. Singurul act pe care il mai are ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Contract apartament pierdut lex_ad lex_ad ce se poate face in cazul in care un contract de apartament sa pierdut ......mai exista doar o copie ..dupa contractul respectiv ....ce s epoate face pt. ... (vezi toată discuția)